FAHRETTİN MASUM BUDAK

FAHRETTİN MASUM BUDAK

BİZİM ELLER fahrettin76@hotmail.com

AH TÜRKİYE'M AH!..

17 Eylül 2023 - 19:27

AH TÜRKİYE'M AH!..

  Gör ne günlere kaldık! Geçen gün, bu ülkenin meclisinde vekillik yapan bir adam çıkıp ordumuza en alçakca iftiralarda bulunuyor. Maalesef bu şerefsiz ve alçak adam son on beş senedir aynı iftiralarına devam ediyor.

  Benim mehmetçiğim ve mukaddes ordum cephede kanlı katillerle göğüs göğüse çarpışırken, meclisteki milletvekili kisvesine bürünmüş bir "kravatlı terörist" her zamanki gibi attığı iftiralarına bir yenisini daha ekliyor. Güya bizim askerimiz 15 tane köylüyü helikopterden aşağı atarak öldürmüş. Ordumuza yapılan bu şerefsizce iftiranın hesabını kim soracak? Bu hainlerin ayak izini dağlarda ararken, bir bölümünün yüce mecliste  bulunduğunu bilmek insanı kahrediyor!

  Dünyanın hiç bir ülkesinde bu hainler kadar özgürce konuşanları bulamazsınız!  Ağızlarına ne geliyorsa söylemekten çekinmiyorlar. İşin en acı yönü bu Sezgin Tanrıkulu denen yaratığın CHP milletvekili olmasıdır. HDP milletvekili olsaydı belki bu kadar öfkelenmezdim. Gidin Avrupa'ya görün,  hiç bir ülke bu tür konuşanları değil milletvekili, vatandaş bile yapmazlar! Kırk  yıldır kanlı katillerin ortaklığını yapan bu adamları şimartanlar, koruyup kollayanlar günü ve zamanı geldiğinde  bunun hesabını mutlaka ödeyeceklerdir.

  Ordu içinde bir takım suç işleyenler olabilir. Bunlar aranır, bulunur ve hesabı da sorulur. Ancak Tanrıkulu direk olarak Türk Ordusu'na çatıyor. Karalıyor, lekeliyor ve bühtan ediyor. Ve ordumuzu dünya nezdinde küçük düşürüyor.

  Buradan yetkililere ve etkililere sesleniyorum. Milletimizin bu kahraman ordusuna güçlü bir şekilde sahip çıkınız! Onları "kravatlı ve maskeli" teröristlere yedirmeyiniz. Türk Ordusu'nun önünde bir böcek  kadar gücü olmayanlar, böyle konuşmakla aslında yıllardır sırtlarını dayadıkları şer merkezlere işaret veriyorlar. "Amandır, haraydır, kurtarın bizi yok olduk" diyorlar.

   Bu CHP'yi sık sık  eleştirip gidişatının yanlış olduğunu söylerken, bu zihniyetteki milletvekillerini bünyesinde barındırdığı içindir. Bu parti "kravatlı ve maskeli teröristleri" içinde tuttuğu müddetce iktidara gelmesi mümkün değildir.

  Türk Ordusu kanlı katilleri inlerinde yok ederek dünyaya nam salmıştır. Askerimizin, ordumuzun belini büken ve elini kolunu bağlayan sivil iradenin zayıflığ ve cılızlığıdır. Bu "maskeli ve kravatlı teröristlerin" devletten ve meclisten bir an evvel atlımasını, mallarına, mülklerin ve maaşlarına el konulmasını istiyoruz.

 FAHRETTİN MASUM BUDAK

YORUMLAR

  • 0 Yorum