Dr. Sinan OĞAN, Iğdır'da Ziyaretlerde Bulundu ve Esnafların Sorunlarıyla İlgilendi
Dr. Sinan OĞAN, Iğdır’da Ziyaretlerde Bulundu ve Esnafların Sorunlarıyla İlgilendi Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır Milletvekili Dr. Sinan OĞAN, Iğdır’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Günlük programına Iğdır Ehlibeyt Alimleri Derneği’ne ziyaretiyle başlayan OĞAN, burada din alimleriyle sohbet etti ve gündem değerlendirmesinde bulundu. Dernek üyeleri ve dernek başkanı din alimi Veli BEDER, OĞAN’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti ve bir tablo hediye etti. OĞAN, buradan sonra Iğdır Merkez
25 Mart 2013 - 06:52
Dr. Sinan OĞAN, Iğdır’da Ziyaretlerde Bulundu ve Esnafların Sorunlarıyla İlgilendi
Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır Milletvekili Dr. Sinan OĞAN, Iğdır’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Günlük programına Iğdır Ehlibeyt Alimleri Derneği’ne ziyaretiyle başlayan OĞAN, burada din alimleriyle sohbet etti ve gündem değerlendirmesinde bulundu. Dernek üyeleri ve dernek başkanı din alimi Veli BEDER, OĞAN’a ziyaretinden dolayıteşekkür etti ve bir tablo hediye etti. OĞAN, buradan sonra Iğdır Merkez Karakolu’nda polislerin sorunlarını dinledi.
Iğdır 2. Noteri Bülent KÜÇÜKDOĞAN’ı ziyaret eden OĞAN, ardından Iğdır’ın Sesi Gazetesi’ne uğradı. OĞAN, Iğdır ziyaretlerinde yerel gündemle ilgili değerlendirmeler yaptı ve Iğdırlı hemşerileriyle fikir paylaşımda bulundu.
Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Üstün EYRİCE ve MHP Iğdır Kadın Kolları İl Başkanı Sevinç AKGÜL ile birlikte YeraltıÇarşısı’ndaki sorunları yerinde inceledi ve esnaflardan bilgi aldı. Çarşıesnafının sorunlarıyla yakından ilgilenen OĞAN, Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü’ne giderek yetkililerle problemler hakkında görüştü. Yeraltı Çarşısı’nın yanı sıra diğer Iğdırlı esnafları da ziyaret eden OĞAN, Cumhuriyet Caddesi’nde MHP Iğdırİl Başkan Yardımcısı Nevzat SUCU ile birlikte esnaflarla çay içip sohbet etti.







YORUMLAR