IĞDIR'DAKİ OKULLARA YARDIM PROJESİ

IĞDIR’DAKİ OKULLARA YARDIM PROJESİ Iğdır İl Emniyet Müdürlüğünün koordinasyonunda, ‘’Iğdır’daki Okullara Yardım’’ Projesi kapsamında temin edilen üç okulun bilgisayarı ile bir okulun projeksiyon cihazı, Vali Ahmet Pek tarafından ilgili okul müdürlerine teslim edildi. Iğdır İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan Serkan Günyeli isimli polis memurunun girişimleri ile Milas-Bodrum Havalimanından ‘’Iğdır’daki Okullara Yardım ‘’ projesi başlatılmış olup, bu çerçevede; İlimizde bulunan Ramaza

IĞDIR'DAKİ OKULLARA YARDIM PROJESİ
28 Nisan 2013 - 19:00
IĞDIR’DAKİ OKULLARA YARDIM PROJESİ

        Iğdır İl Emniyet Müdürlüğünün koordinasyonunda, ‘’Iğdır’daki Okullara Yardım’’ Projesi kapsamında temin edilen üç okulun bilgisayarı ile bir okulun projeksiyon cihazı,  Vali Ahmet Pek tarafından ilgili okul müdürlerine teslim edildi.

    Iğdır İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan Serkan Günyeli isimli polis memurunun girişimleri ile Milas-Bodrum Havalimanından ‘’Iğdır’daki Okullara Yardım ‘’ projesi başlatılmış olup, bu çerçevede; İlimizde bulunan Ramazan Saraç İlköğretim Okulu’na 1 adet bilgisayar, Suveren İlköğretim Okulu’na 1 adet bilgisayar, Taşlıca İlköğretim Okulu’na 1 adet bilgisayar ve Yeni Mahalle İlköğretim Okulu’na 1 adet projeksiyon cihazı projenin başlangıcı olarak teslim edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum