Zafer Partisi Iğdır İl Teşkilatı Şehadetinin 7. Yılında Şehit 10 Aylık Bebek Bedirhan Mustafa'yı Unutmadı
Zafer Partisi Iğdır İl Teşkilatı Şehadetinin 7. Yılında Şehit 10 Aylık Bebek Bedirhan Mustafa'yı Unutmadı
Parti İl Başkanlığı'na pankart çalışması yapan İl Teşkilatı şu açıklamada bulundu.
"Zafer Partisi Iğdır İl Teşkilatı olarak;
31 Temmuz 2018'de Hakkari Yüksekova'da; ormanından hayvanına vatanın her zerresine düşman, onbinlerce Türk Vatandaşı'nı şehit eden, bebek katili eli kanlı terör örgütü pkk tarafından henüz 10 aylıkken annesiyle birlikte şehit edilen Şehit Bebek Bedirhan Mustafa'yı ve Nurcan Karakaya'yı unutmadık.
Sürecin başından beri tavrımız ve duruşumuz nettir!
Ne pahasına olursa olsun Büyük Türk Milleti'nin menfaatlerinden, Cumhuriyeti'mizin muhafaza ve müdafaasından ve vatanın bütünlüğü uğruna mücadelemizden zerre taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz.
EY ŞEHİT BEBEK BEDİRHAN; SENİ UNUTMADIK, SENİ ŞEHİT EDENLERİ DE UNUTMAYACAK VE BARIŞMAYACAĞIZ, SÜRECİ BALTALAYACAĞIZ!" dedi.