IĞDIR TİCARET BORSASI AKREDİTE OLDU
IĞDIR TİCARET BORSASI AKREDİTE OLDU Iğdır Ticaret Borsası heyetinin de katıldığı ve 28 Mart 2018 Çarşamba günü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılan Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Koordinasyon Kurulu – YOİKK 2017-2018 Faaliyetleri Lansman Toplantısının devamında, Türkiolarak da
IĞDIR TİCARET BORSASI AKREDİTE OLDU
Iğdır Ticaret Borsası heyetinin de katıldığı ve 28 Mart 2018 Çarşamba günü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapılan Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Koordinasyon Kurulu – YOİKK 2017-2018 Faaliyetleri Lansman Toplantısının devamında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Konferans Salonunda 13. Dönem TOBB Oda-Borsa Akreditasyon Sistemi Sertifika Töreni yapıldı.
TOBB Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun açılış konuşmasını yaptığı ve Nefes Kredisi ile ilgili olarak da 31 Mart 2018 cumartesi günü protokolün imzalanacağını ve önümüzdeki haftadan itibaren, düşük faizli kredinin üyelerimize kullandırılacağını belirtti. Konuşmaların ardından düzenlenen törende, 96 Oda-Borsa ilk kez veya belge yenilemek suretiyle Akreditasyon Sertifikalarını teslim aldılar.
Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Bülent TÜFENKÇİ, TOBB Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU ve Akreditasyon Kurulu Başkanı Halim METE’den Akreditasyon Sertifikası ile Plaketlerini teslim aldılar. Böylelikle Iğdır Ticaret Borsası dünya standartlarında ve 5 Yıldızlı hizmet kalitesini kanıtlamış ve belgelemiş oldu.
Yapılan törene Iğdır Ticaret Borsası’nı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Serhat KUMTEPE, Başkan Yardımcısı Celal BAKKIRAN, Meclis Üyesi vahit ARAS, Serkan ARSLANTÜRK ve Genel Sekreter Sibel GÜNEŞ katılım sağlamıştır.
“KUMTEPE “AVRUPA STANDARTLARINDA HİZMET VERİYORUZ”
Tören ile ilgili değerlendirme yapan Iğdır Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Serhat KUMTEPE ; “Bu ödül bize gösterdi ki, Iğdır Ticaret Borsası Londra'daki, Paris'teki oda ve borsalar, üyelerine hangi standartta hizmet veriyorsa, bizlerde aynı seviyede hizmet vermekteyiz. Bu başarıda Borsamız yöneticilerine, personelime ve özellikle de bizlerden desteğini esirgemeyen tüm üyelerimize şükranlarımı sunar, İlimize ve Borsamıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim” dedi.